VvE beheer

Veiligheid en onderhoud

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is het zeer belangrijk het VvE beheer en onderhoud goed uit te besteden. Ten eerste wilt u dat het beheer zorgvuldig gebeurt. Dat er om de zoveel tijd een controle wordt uitgevoerd bijvoorbeeld. En dat het onderhoud grondig en professioneel plaatsvindt. Ten tweede is het uitbesteden een kwestie van vertrouwen. U wilt immers enkel een bewezen en betrouwbaar bedrijf de vrijheid geven uw panden te onderhouden. Kies daarom voor Jorrit Mulder. Wij hebben al jaren ervaring met verenigingen. Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Interesse in VvE beheer? Wij zijn werkzaam in Haarlem, Aerdenhout, Zandvoort, IJmuiden, Bloemendaal, Spaarndam, Velsen, Beverwijk, Heemstede en Hoofddorp. Neem nu contact met ons op.

Alles bij één aanspreekpunt

Het grote voordeel van Jorrit Mulder voor u als VvE is dat al het beheer en onderhoud bij één aanspreekpunt ligt. U heeft geen losse contracten. Geen verschillende termijnen. Geen afwijkende voorwaarden. Jorrit Mulder biedt u alles in één. Wij verzorgen uw VvE beheer en onderhoud precies zoals u het wenst. Samen bespreken we wat u van ons verlangt. Hoe vaak moeten wij langs komen voor controles? Hoe vaak verwacht u van ons regulier onderhoud en beheer? Welk budget stelt de VvE hiervoor beschikbaar? Wat wordt er afgesproken voor incidentele klussen? Kortom, alles wordt in detail vastgelegd. Hierdoor komen u en wij niet voor plotselinge, nadelige verrassingen te staan. Bent u al overtuigd? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

VvE beheer

Dit valt allemaal onder VvE beheer

Jorrit Mulder houdt van korte lijnen. Dit zorgt ervoor dat er snel gehandeld kan worden. Binnen een korte tijd worden er heldere afspraken over het beheer en onderhoud vastgelegd. Wordt er werk van ons verwacht door de VvE? Dan starten wij daar direct mee. De klus wordt dan correct en snel geklaard. Omdat al onze vakmensen groot oog voor detail hebben, is ook onze afwerking zeer nauwkeurig. Dit ziet u zeker terug in de resultaten. Graag delen wij u mee wat onze specialisten voor uw VvE kunnen betekenen:

  • Wij realiseren de mechanische beveiliging
  • Wij renoveren alle panden van de vereniging
  • Wij controleren dan meteen het hang- en sluitwerk
  • Wij herstellen schade na een inbraak of wateroverlast
  • Wij zijn verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud

Contactmiddelen

Wilt u ook als vereniging al het werk onderbrengen bij één betrouwbaar en bewezen bouwbedrijf? Kies dan voor aannemersbedrijf Jorrit Mulder. Voor beveiliging, timmerwerk en onderhoud. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Voor nadere informatie belt u met telefoonnummer 023-2052137. Mailen kan ook. Dit doet u naar info@jorritmulder.nl. Jorrit Mulder verzorgt graag uw volledige VvE beheer en onderhoud!

023 - 205 21 37