Timmerman

Voor al uw klussen

Heeft u een timmerman nodig? Dan moet u bij Jorrit Mulder zijn. Wij zijn een bouwbedrijf dat al uw klussen op kan pakken. Onze ervaren timmerman is overal voor in te zetten. Wilt u nieuwe kozijnen? Een nieuwe deur? En dit alles voorzien van de veiligste sloten? Met het beste hang- en sluitwerk? Dan is onze timmerman uw perfecte partner. Maar ook voor uw dakkapel, veranda of uitbouw is Jorrit Mulder in te zetten. Kijk dus snel verder wat wij voor u kunnen betekenen.

VvE beheer en onderhoud

U kunt onze timmerman uiteraard inschakelen voor een losstaande klus. Maar ook voor regelmatig onderhoud is Jorrit Mulder uw partner. Wij zijn namelijk ook de meest betrouwbare partij voor VvE beheer en onderhoud. Bij ons is een aantal belangrijke zaken vanzelfsprekend. Zo hanteren wij korte lijnen. En een snelle uitvoering, niet te vergeten. Dit zorgt altijd voor een prettige samenwerking. U weet wat u van ons mag verwachten. En wij weten wat u van ons wenst. Hierdoor realiseert onze timmerman altijd perfect resultaat. Boekt u onze timmerman voor het VvE beheer en onderhoud? Dan garanderen wij u onder andere van het volgende:

  • Wij realiseren de mechanische beveiliging van de VvE
  • Wij volbrengen diverse onderhoudswerkzaamheden
  • Wij renoveren alle panden
  • Wij lopen het hang- en sluitwerk grondig na
  • Wij herstellen schade na een inbraak of wateroverlast

Timmerman

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Of u maakt een afspraak met ons via onderstaande contactgegevens.

Onze timmerman is multi-inzetbaar

U begrijpt; bij Jorrit Mulder kunt u voor allerhande zaken terecht. Natuurlijk plaatsen wij bij u de beste sloten. Deze zijn allemaal voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar wilt u een nieuwe dakkapel? Of een mooie veranda? Misschien droomt u al jaren van een leuke serre in uw achtertuin. Jorrit Mulder kan alles voor u realiseren. Wij opereren namelijk als aannemersbedrijf. Met als groot voordeel voor u dat u maar één helder en klantvriendelijk aanspreekpunt heeft. Overtuigd? Schakel Jorrit Mulder dan meteen in!

Contactgegevens Jorrit Mulder

Kortom, onze timmerman is zo veel meer dan iemand die enkel timmerwerk uitvoert. Vraag daarom nu, voor welke klus dan ook, vrijblijvend om een offerte. Als u direct een afspraak wilt maken kunt u bellen met telefoonnummer 023-2052137. Uw vraag of verzoek mailen kan naar e-mailadres info@jorritmulder.nl. Jorrit Mulder is de meest veelzijdige timmerman!

023 - 205 21 37