Slotenmaker

Jorrit Mulder is uw partner

Heeft u een slotenmaker nodig? Jorrit Mulder is uw partner! Wij zijn namelijk meer dan een slotenmaker alleen. Natuurlijk, wij zorgen dat u uw huis weer in komt als u zich buitengesloten heeft. En wij vervangen uw slot als er bij u is ingebroken. Maar dat is nog niet alles. Jorrit Mulder is naast uw ideale slotenmaker ook een volledig bouwbedrijf. Zo kunnen wij kozijnen monteren bij u. Deze zijn dan eventueel direct voorzien van het meest veilige hang- en sluitwerk. En als u een uitbouw wilt laten realiseren, dan gebeurt dit via Jorrit Mulder met het beste materiaal en de veiligste sloten. Lees snel verder!

Direct en voor projecten

Als u nu direct een slotenmaker nodig heeft, raden wij u aan ons direct te bellen. Wij komen dan in no time naar u toe. Onze vestiging zit in Haarlem. Wist u dat alle sloten van onze slotenmaker zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Knappe inbreker die uw huis nog binnenkomt! Maar ook voor hele projecten is Jorrit Mulder in te schakelen. Wilt u als VvE alle sloten van uw panden vervangen? Dan doen wij dit graag voor u. Ons werk als slotenmaker houdt dan echter niet op. Wij nemen graag ook de controles en het onderhoud van uw panden op als project. Zo weet u zeker dat u een gedegen partner in de arm heeft genomen als vereniging. Duidelijke afspraken, heldere prijzen en prachtig resultaat. Bent u al overtuigd?

Slotenmaker

Onze slotenmaker adviseert u graag

Zoals gezegd is Jorrit Mulder veel meer dan een slotenmaker. Als wij bij u sloten komen vervangen, zit onze klus er nog niet op. Bij veel andere bedrijven is dat misschien wel het geval, maar bij ons niet. Wij adviseren u naderhand nog graag over inbraakpreventie. Wat kunt u het beste doen om uw veiligheid zo goed mogelijk te garanderen? En hoe zorgt u er voor niet snel nog een keer buitengesloten te zijn? Hierbij enkele punten waarin bij u graag nog willen adviseren:

  • Sleutelbeheer
  • Extra sleutels bij laten maken
  • Het opstellen van een sleutelplan
  • Cilinders en sleutels op maat bestellen
  • Vraag een vrijblijvende offerte op en wij helpen u graag

Contact

Kortom, voor de beste sloten moet u bij Jorrit Mulder zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak een afspraak met ons. Dit laatste kan door direct te bellen met telefoonnummer 023-2052137. Een mail sturen kan naar info@jorritmulder.nl. Jorrit Mulder is uw ideale slotenmaker!

023 - 205 21 37