Politie keurmerk veilig wonen

De veiligste sloten

Als u nieuwe sloten wilt laten installeren, let er dan goed op dat deze voorzien zijn van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Met dit Politie Keurmerk weet u zeker een kwaliteitsslot te krijgen. En ook de montage is in dat geval van een bewezen en hoogstaand gehalte. Wilt u ook veilig wonen? Kies dan voor een slot van Jorrit Mulder. Wij verkopen en monteren alleen sloten met het keurmerk. Lees snel verder voor meer informatie over onze slotenmaker.

Redenen voor een nieuw slot

Jorrit Mulder heeft al heel veel bezoekjes mogen brengen om nieuwe sloten aan te brengen. De redenen daarvoor verschillen behoorlijk. Soms is er ingebroken. Dan is het verstandig ons direct te bellen. Wilt u weer veilig wonen na zo’n inbraak? Wij maken uw huis dan graag weer veilig. Dit doen wij door uw slot te vervangen met de beste, nieuwste sloten. U kunt kiezen uit diverse sloten. Een enkel slot bijvoorbeeld. Of wilt u liever wonen achter een deur met een meerpuntssluiting erop? Extra veiligheidsmiddelen hebben wij ook. Veilig hang- en sluitwerk bijvoorbeeld. Of anti-inbraakstrips. Ook onze opklimbeveiliging wordt zeer gewaardeerd. Kortom, alles voor in en om uw huis om het wonen weer veiliger te maken. En niet in de minste plaats omdat al onze sloten het Politie Keurmerk dragen. Wacht dus niet langer en schakel nu Jorrit Mulder in!

Interesse in politie keurmerk veilig wonen? Wij werken in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal, Velsen, Aerdenhout, Zandvoort, Spaarndam, Heemstede, en IJmuiden.

Politie keurmerk veilig wonen

Voordelen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen

Hartstikke leuk, zo’n keurmerk, maar welke voordelen biedt het u nou eigenlijk? Waarin verschilt een slot mét keurmerk van een slot zónder keurmerk? Dat leggen wij u graag uit. Hierbij enkele voordelen van een door de Politie gekeurd slot:

  • Zo’n slot verlaagt de kans op een inbraak met wel 90%
  • Als wij een slot bij u monteren controleren wij de complete beveiliging van uw huis
  • Hier valt dan ook de brandveiligheid en de verlichting in en om uw huis onder
  • Met een door de Politie gekeurd slot krijgt u vaak korting op uw inboedelverzekering
  • U weet zeker dat onze vakman een erkend PKVW-expert is

Neem contact met onze expert op

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een door de Politie erkend slot? Het maakt uw woning of bedrijfspand een stuk veiliger! Neem vandaag nog contact op met de expert Jorrit Mulder. Bel telefoonnummer 023-2052137. Wilt u eerst wat vragen via de mail stellen? Stuur dan uw mail naar info@jorritmulder.nl. Kies ook voor een slot met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

023 - 205 21 37