Meerpuntssluiting

Drie keer veilig

Als u uw huis of bedrijfspand écht goed wilt beveiligen, is een meerpuntssluiting de oplossing. Deze ingenieuze sloten vindt u bij slotenmaker Jorrit Mulder. Het mooie van een meerpuntssluiting is dat u hiermee uw deur vanuit één slot vergrendelt op drie tot vijf punten. Knappe inbreker dus die daar doorheen komt! Uw deur is dankzij de meerpuntssluiting superveilig gemaakt. En voor de estheten onder ons: er hoeft geen extra hang- en sluitwerk gemonteerd te worden! Uw deur wordt dus niet ontsierd met extra, lelijk beslag. Lees snel verder voor meer informatie over meerpuntssluitingen.

Wat is een meerpuntssluiting?

Een meerpuntssluiting is een extra veilig cilinderslot. Het is bovendien zeer praktisch in gebruik. Alle sloten van Jorrit Mulder zijn SKG goedgekeurd en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Er zijn twee soorten meerpuntssluitingen. Een gewone en een smalslotsluiting. Laatstgenoemde heeft een hoge en ondiepe slotkast. Vanwege deze kenmerken worden ze vooral geplaatst op kunststof en metalen deuren. Omdat zo’n smalle meerpuntssluiting specifiek, profielgebonden sluitwerk heeft, is het verstandig het vervangen van zo’n slot over te laten aan een vakman. Jorrit Mulder is zo’n vakman. Hij gebruikt voor elke klus specialistisch gereedschap. Ook de afwerking is zeer nauwkeurig en netjes. Dat mag ook wel met de jarenlange ervaring van Jorrit Mulder. Kies ook voor deze klantvriendelijke expert. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Interesse in een meerpuntssluiting? Wij werken in Haarlem, Bloemendaal, Spaarndam, Velsen, Beverwijk, Heemstede, Zandvoort, Hoofddorp, Aerdenhout en IJmuiden.

Meerpuntssluiting

Voor al uw sleutelzaken

Kortom, Jorrit Mulder is de expert als het om sleutels gaat. Bij ons vindt u uw ideale meerpuntssluiting. Maar dat is nog niet alles. Wij helpen u graag met alles op sleutelgebied. Van het bijmaken van extra sleutels tot het nieuwste van het nieuwste in inbraakpreventie. Is er bij u ingebroken of heeft u uzelf buitengesloten? Dan snellen wij naar u toe. Wij zorgen dat u uw huis weer in kunt. Zonder breekschade te hoeven maken. En wij vervangen uw sloten. Zo kunt u weer met een veilig gevoel uw huis afsluiten. Hierbij een opsomming van onze diensten:

  • Cilinders en sleutels op maat maken
  • Extra sleutels maken
  • Een sleutelplan opstellen
  • Deuren openen d.m.v. het uitboren van cilinders
  • Advies geven over sleutelbeheer

Wij monteren graag een meerpuntssluiting

Bent u overtuigd van de vele voordelen van meerpuntssluitingen? Neem dan snel contact op met de vakmensen van Jorrit Mulder. U kunt ons direct inschakelen via telefoonnummer 023-2052137. Heeft u vragen en mailt u liever? Stuur uw mail dan naar info@jorritmulder.nl. Wij hebben voor u de perfecte meerpuntssluiting.

023 - 205 21 37