Slotenmaker Heemstede

Buitengesloten?

Heeft u een slotenmaker nodig in Heemstede omdat u bent buitengesloten? Jorrit Mulder laat u graag uw huis weer in. Zonder breekschade! Maar uw zoektocht naar een slotenmaker kan ook een andere, vervelendere reden hebben. Is er bij u ingebroken? Dan is het van belang zo spoedig mogelijk uw sloten te vervangen. Laat ons dan direct de nieuwste inbraakpreventie plaatsen. Dan heeft u straks een huis in Heemstede waar inbrekers niet zomaar meer inkomen! Wacht dus niet langer en laat ons nu naar Heemstede rijden. Dan helpt onze slotenmaker u snel uit de brand.

Montage van brandpreventiepakketten

Over brand gesproken. De vakmensen van Jorrit Mulder constateren vaak dat huizen niet goed voorzien zijn in brandpreventie. De inbraakpreventie is dan misschien wel op orde. En de kozijnen zitten strak in de muur. Maar dat is straks allemaal weg als er ook maar een klein vlammetje begint bij u in Heemstede! Natuurlijk, na een brand kunt u bouwbedrijf Jorrit Mulder inschakelen. Wij zijn immers een volledig aannemersbedrijf. Zo plaatst onze timmerman graag weer prachtige kozijnen in uw muur. Maar de schade had u vóór kunnen zijn. Namelijk met een brandpreventiepakket. Slotenmaker Jorrit Mulder verkoopt twee volledige brandpreventiepakketten. Inclusief montage! Wilt u uw huis dus, naast de nieuwe sloten, nóg veiliger maken? Laat onze slotenmaker dan ook meteen een brandpreventiepakket bij u in Heemstede installeren.

Veiligheid staat voorop

U begrijpt; Jorrit Mulder heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Maar veiligheid gaat volgens ons nóg een stukje verder. Wij vinden dat u zich niet alleen veilig behoort te voelen op het gebied van inbraak- en brandpreventie. Nee, u moet zich ook veilig voelen in uw partnerschap met uw slotenmaker in Heemstede. Het vervangen en aanleggen van sloten is immers een zeer delicate kwestie. Het gaat om veiligheid en vertrouwen. Daarom werken wij ook met doorlopende projecten. Zo weten wij precies wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. En zij weten wat zij van ons mogen verwachten. Zo’n project kan zijn op het gebied van VvE beheer. Wilt u ook zo’n project in Heemstede aangaan? Volg dan de deze stappen:

  1. Breng de staat van uw pand in kaart
  2. Ga de levensduur van de materialen van het pand na
  3. Bereken hoeveel geld het VvE beheer jaarlijks nodig heeft
  4. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op
  5. Laat in elk geval iedere 3 jaar een inspectie uitvoeren

Heemstede

Heeft u Jorrit Mulder nodig?

Bel 023-2052137 of mail naar info@jorritmulder.nl voor een afspraak met slotenmaker Jorrit Mulder. Onze slotenmaker is in Heemstede binnen zeer korte tijd!

023 - 205 21 37