Cilinderslot vervangen

In eigen beheer

Wilt u uw cilinderslot laten vervangen? Dan bent u bij slotenmaker Jorrit Mulder aan het juiste adres. Bij ons vindt u snel en efficiënt een nieuw, veilig slot. Dit komt omdat wij cilinders en sleutels zelf, in eigen beheer maken. Uw nieuwe cilinderslot is standaard een hoogwaardige SKG** cilinder met keersleutel. Deze kan in elke maat gemaakt worden. U begrijpt, voor het vervangen van uw sloten is Jorrit Mulder uw partner!

Wat is een sleutelplan?

Onze vakmensen helpen u graag met het vervangen van uw cilindersloten. Maar dat is nog niet alles. Naast uw cilinderslot vervangen geven wij u namelijk ook nog graag advies. Over het opstellen van een sleutelplan bijvoorbeeld. Weet u niet wat een sleutelplan is? Dit leggen wij u graag uit. Een sleutelplan is een handige codering. Deze codering geeft aan welke sleutel bij welk slot hoort. Hoe maakt u zelfstandig zo’n plan? Ga elk slot langs met al uw sleutels. Zo komt u erachter welke sleutels welke sloten kunnen openen. Soms past één sleutel op meerdere sloten. Om makkelijk te kunnen onthouden waar elke sleutel voor dient, bedenkt u een nummering. Voor elk cilinderslot. Hoe klein of ongebruikt dan ook. De voordeur is bijvoorbeeld VD, de achterdeur AD en het ladekastje LK. Print deze codering 2 maal met bijvoorbeeld een labelprinter. Plak één code op het door ons vervangen slot en één op het sleutellabel van de betreffende sleutel. Ook is het verstandig alle codes in bijvoorbeeld een Excelbestand op te slaan. Zo simpel is het!

Cilinderslot vervangen

Het belang van secuur sleutelbeheer

Naast een sleutelplan is ook sleutelbeheer zeer belangrijk. Voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Een sleutelplan moet secuur opgesteld worden. Als wij een slot bij u vervangen, wijzen wij u daar graag nog even op. Sleutelbeheer kan variëren van ‘Wie heeft welke sleutel momenteel in bezit?’ tot ‘Hoe verloopt de procedure van inkoop, verstrekking en opslag van sleutels?’. Van elk cilinderslot moet duidelijk zijn wie dit slot mag openen. En wanneer en onder wiens besluit het cilinderslot geplaatst is. Kortom; leg alles vast. Hierbij nog even een opsomming van wat Jorrit Mulder voor u kan betekenen:

  • Wij maken cilinders en sleutels op maat
  • Wij maken extra sleutels voor u
  • Wij stellen een sleutelplan voor u op
  • Wij openen deuren d.m.v. het uitboren van cilinders
  • Wij adviseren u over sleutelbeheer

Mogen wij ook uw cilinderslot vervangen?

Is het vervangen van uw cilinderslot spoedig nodig? Bel 023-2052137. Of mail naar info@jorritmulder.nl. Jorrit Mulder komt uw cilinderslot vervangen!

023 - 205 21 37